In oktober 2017 startte ik een project 365 2017/2018. Het lijkt alsof ik het niet volhield, maar niks is minder waar. Ik stopte met posten op deze site, maar bleef op Flickr mijn foto’s plaatsen. Natuurlijk ben ik heel trots te zeggen dat ik het project volhield, ondanks de zware noten, die ik dit jaar kraakte.

Ik wou het nooit meer doen, maar ik merkte dat ik veel minder mijn camera uithaalde als er niets is wat me pusht. Niet dat fotografie een hard labeur is. Soms is het dat wel. Maar ik bedoel dat het nog steeds een passie is, een creatieve uitlaatklep. Het heeft me het afgelopen jaar ook enorm geholpen.

 

Een maand pauze genomen maar nu toch besloten om opnieuw te beginnen. Op 24 november startte ik mijn nieuwe project 365 2018/2019. Ik weet nu al dat het soms moeilijk zal zijn, maar ik weet ook dat ik een boel herinneringen ga verzamelen. Kostbare, onbetaalbare herinneringen.

Ik ga deze site ook een beetje vernieuwen en hiermee doorgaan. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. šŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s